Documentatie

Waarom?

Documenteren van allerlei zaken is niet alleen verplicht volgens de nieuwe richtlijnen maar het verhoogt ook de veiligheid en de productie. Deze documentatie kan er namelijk voor zorgen dat een machinestoring sneller verholpen wordt. Goede en duidelijke documentatie kan zelfs storingen voorkomen. Werknemers die machines bedienen zijn beter voorgelicht en veroorzaken minder snel menselijke fouten.

Wat?

Wij maken handleidingen voor kleine onderdelen tot complexe machines. Deze handleidingen zijn leverbaar in verschillende talen. Wij stellen onze handleidingen zo op dat ze voor iedereen duidelijk zijn. We gebruiken hiervoor heldere ‘wat te doen’-tabellen. Onze handleidingen worden gecomplementeerd met foto’s van de onderdelen zodat er geen twijfel bestaat wat er bedoeld wordt.

Wij maken ook’ TD’s’, (Technische Dossiers), ‘Plan van Aanpakken’ en ‘Werkvoorschriften’. Zoals u ziet documenteren wij alles wat nodig is om een product of machine een CE-markering te kunnen en mogen geven. Bij ons is uitgebreide technisch kennis aanwezig om de handleiding voor uw product te optimaliseren.

U loopt de volgende risico’s als uw handleidingen niet voldoen:

  • Schadeclaims
  • Boetes
  • Lagere productiviteit 

Naast het documenteren kunnen wij voor u inventariseren, administreren, digitaliseren, en bestanden  als interactieve cd-rom’s leveren.

Interesse?

Wilt u meer informatie met betrekking tot documentatie neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer infomatie?

Neem dan geheel vrijblijvend
contact met ons op.

M: info@nimaris.nl
T:  0416 54 30 60